Afspraken maken met de AfsprakenApp!

Sinds een aantal weken maken wij gebruik van de AfsprakenApp. De gratis service is ontwikkeld om patiënten een gratis afsprakenherinnering te versturen. Dit kan via de mobiele telefoon (smartphones) met een App, via de mobiele website, of via een e-mailherinnering. Alle patiënten zullen uiteindelijk een SMS ontvangen met een uitnodiging voor deze AfsprakenApp

Wat betekent dit voor u als patiënt?
Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mail adres en 06-nummer. U ontvang dan een SMS-je met een link naar onze eigen app. Als u een Iphone of een Android telefoon heeft, kunt u de AfsprakenApp downloaden. Voor andere smartphones is er een mobiele site versie. Deze mobiele site is ook via de pc te gebruiken, www.afsprakenapp.nl/site

Met de app kunt u uw afspraken bekijken. Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail.

U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u heel gemakkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was.

Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar bousemavankuijk.afsprakenapp.nl en druk op Afmelden afspraakreminders.

Wilt u iets vragen of een ervaring delen over de AfsprakenApp? Stuur een e-mail naar feedback@afsprakenapp.nl.

Uiteraard zijn wij als praktijk heel benieuwd naar uw ervaringen met de AfsprakenApp. 

Wij vragen u vriendelijk om contact met de een van de praktijken op te nemen als u een vraag/opmerking heeft over het gebruik van de App. U kunt onze contact informatie vinden op de contact pagina.